fbpx

Onaanvaardbaar dat zwarte lesbienne mannen met haar huidskleur openlijk kleineert

INGEZONDEN- Het is ontegenzeggelijk zo dat er mensen op deze aarde rondlopen die nog steeds ervan overtuigd zijn dat ze meer waard zijn dan anderen enkel op grond van hun huidskleur.

Anderen die leven in een eerste wereldland zoals Nederland of de Verenigde Staten van Amerika gaan nog een stapje verder en leven in de veronderstelling dat ze superieur zijn aan degenen die komen uit derde wereld landen.

Zo kennelijk ook de zwarte woordvoerder van het Amerikaanse Witte Huis, mevrouw Karine Jean-Pierre.

Dat deze 44- jarige lesbienne het lef heeft om zwarte Afrikaanse journalisten die haar simpele vragen stellen openlijk te kleineren en er bovendien geen harde maatregelen tegen haar worden getroffen is onaanvaardbaar.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Het is daarom heugelijk nieuws dat de Afrikaanse reporter die werkt voor Today News Africa’s Simon Ateba zich heftig verzet tegen het discriminerend gedrag van deze arrogante woordvoerder en de onafhankelijke media opzoekt om zijn ernstige misnoegen kenbaar te maken.

Volgens Simon Ateba moet Karine Jean-Pierre zich diep schamen voor haar respectloos wangedrag, en terecht.

Het komt helaas nog te vaak voor dat deze kleurgenoten elkaar doelgericht naar beneden halen terwijl ze elkaar juist veel meer zouden moeten ondersteunen in de strijd tegen racisme en discriminatie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud