fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Omstander houdt telefoondief aan

Een omstander heeft de 21-jarige Cherry S. zondagochtend aangehouden aan de Prinsessestraat. Hij wordt verdacht van telefoondiefstal. Een vrouw had eerder op de dag aangifte van diefstal gedaan.

Volgens de vrouw hielpen twee jonge mannen haar op die bewuste dag om enkele goederen in haar woning te plaatsen. Op een onbewaakt moment moet één van de jonge mannen haar mobiele telefoon die ze op een tafel had geplaatst, hebben weggenomen.

In de avonduren signaleerde zer één van de helpers in een dansclub aan de Prinsessestraat en vroeg hem om rekenschap. Cherry ontkende iets van de diefstal af te weten en verliet direct de plek op zijn rijwiel. Een omstander zette de achtervolging in en reed hem klem.

OOK INTERESSANT
Regering werkt aan duurzame oplossing problematiek bufferzone Afobakadam

Deze verdachte werd overgedragen aan de ingeschakelde politie van het ressort Geyersvlijt. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

De gestolen mobiele telefoon is nog niet terecht. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.