fbpx

Omhooggevallen stagiair met een schok terug op beide benen

Naomi H. was aangenomen voor een stage bij de NASA, en dat zou de wereld weten ook: “Iedereen moet z’n bek houden, ik ben aangenomen voor een stage bij de NASA”, schreeuwde zij uit op Twitter.

DlNB4W9WwAAeq s | GFC Nieuws

Een andere twitteraar probeerde haar voorzichtig tot de orde te roepen: “Language”, ‘Let op je taal’, schreef Homer Hickam.

De omhooggevallen stagiair liet zich niet betuttelen: “Zuig mijn p** en mijn b*****, ik werk voor de NASA.”

“En ik ben lid van de Nationale Ruimteraad die toezicht houdt op de NASA,” antwoordde Hickam – een soort baas van Naomi’s baas, bij wijze van spreken.

De Twitterruzie trok enorm veel aandacht. Ook van Naomi’s werkgever. Die strafte de vuilbekkerij resoluut af en stuurde Naomi bericht dat zij alsnog was afgewezen.

Hickam bevestigt de woordenwisseling, maar verzekert dat hij niets te maken heeft met het ontslag. en beweert zelfs dat hij “er alles aan heeft gedaan” om haar een kans te geven in de luchtvaartindustrie “die beter zal zijn dan die ze verloor.”

BEKIJK OOK
Echtgenoot drukt jachtgeweer tegen hoofd partner en bedreigt haar met de dood

“Ik ben een oorlogsveteraan en ben helemaal niet beledigd door het F-woord,” zei hij. “Toen ik echter NASA en het gebruikte woord samen zag, drong het tot me door dat deze jonge persoon in de problemen zou komen als NASA het zag, dus tweette ik haar alleen maar ‘Language’ en was van plan het daarbij te laten.”

“Nadat ik met haar heb gesproken en naar haar cv heb gekeken, ben ik er zeker van dat ze een positie in de lucht- en ruimtevaartindustrie verdient en doe ik er alles aan om haar een baan te bieden die beter zal zijn dan die ze is kwijtgeraakt,” zei hij.

Het lijkt het erop dat Naomie ten minste één les heeft geleerd. Haar Twitter-account is nu ingesteld op privé, zodat potentiële werkgevers haar berichten niet kunnen zien.

Foto: NASA