Oma wekt grote woede op nadat ze verklapt hekel te hebben aan haar 7- jarige kleinzoon

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een grootmoeder die woont in het Surinaamse district Saramacca heeft door haar uitspraak en handelingen veel woede opgewekt bij haar familieleden.

Het viel haar kinderen op dat de 50- plusser bij verschillende familieontmoetingsgelegenheden haar 7- jarige kleinzoon erg oneerlijk behandelt, hem vaak schreeuwt en bij kwajongensstreken zeer hardhandig aanpakt.

Wat ze bij haar andere kleinkinderen niet doet, integendeel zelfs meer toelaat en geen opmerkingen maakt.

Toen een van haar dochters in een telefonisch gesprek aan haar vroeg waarom ze het onschuldig jochie steeds zo hard aanpakt en de rest van haar kleinkinderen niet, gaf ze eerlijk toe dat ze een hekel heeft aan hem.

Bekijk ook : NIEUWE FORMULE OM SNEL EEN PLATTE BUIK TE KRIJGEN

Het KIVC dat is ingeschakeld om te bemiddelen laat aan GFC Nieuws weten dat de oma niet specifiek kan aangeven waarom ze zoveel moeite heeft met haar kleinzoon.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief heeft meerdere gesprekken gevoerd met de grootma.

“Het is evident dat de dame en de vader van het kind, haar schoonzoon, niet door een deur kunnen en al jaren niet met elkaar praten”.

“Het sterk vermoeden bestaat dat ze de vader en zoon met elkaar associeert en om die reden ook vervelende gevoelens heeft ontwikkeld ten opzichte van het onschuldig jongetje”.

“Ze geeft toe dat dit niet gezond is en wil meewerken om positieve verandering hierin te brengen”, aldus Atmo tegenover GFC.

Er zullen daarom vervolg therapeutische sessies met de “hekeloma” worden gehouden met het doel haar op normale gedachten te brengen.