fbpx

Oma in Munder spuit insectenspray op kleinzoon (14) om coronavirus te doden

GFC NIEUWS REDACTIE- Een grootmoeder die woont in de wijk Munder in Paramaribo heeft op 2e Kerstdag op een heel bizarre wijze geprobeerd haar 14- jarige kleinzoon te ontsmetten.

De jongeman ging alleen met de fiets op bezoek bij zijn oma om een paar lekkernijen voor haar te brengen die zijn moeder eerder had klaargemaakt.

Volgens informatie werd het lichaam van de tiener echter bij binnenkomst eerst bespoten met muskietenspray. De oudere vrouw zou daarbij hebben gezegd dat het coronavirus met die handeling onschadelijk kan worden gemaakt.

De moeder van het kind, die werkzaam is binnen de gezondheidszorg, kreeg bij thuiskomst van haar zoon te horen wat er is gebeurd. Zij zegt maandag aan GFC Nieuws dat ze een beroep doet op de media en andere instanties om meer voorlichting te geven over de overdracht van het coronavirus.

BEKIJK OOK
BIBIS vat klachten over lange wachttijden visumaanvragen serieus op

Intussen is al aan de grootmoeder uitgelegd dat het coronavirus niet op die manier onschadelijk kan worden gemaakt en het sprayen van mensen beslist niet de juiste route is om besmettingen te voorkomen. Het is onbekend vanwaar de grootmoeder haar verkeerde informatie vandaan heeft gehaald.