fbpx

Dievegge mag naar huis na ernstige waarschuwing politie

GFC NIEUWS- De 47-jarige Iwan M. en de 24-jarige S.S. zijn woensdag aangehouden door de politie van het bureau Zanderij.

Een benadeelde die met gokken SRD 1.300,- had gewonnen, stuurde haar dochter naar een winkel in Zanderij om het geld te innen. De kassierster hield de jongedame voor om later op de dag terug te keren, aangezien zij niet zoveel geld in kas had.

Dit verhaal hield de dochter haar moeder voor. De moeder besloot in de middaguren terug te gaan. Van de medewerker die op dat moment de dienst had, kreeg de benadeelde te horen dat het geld reeds was opgenomen.

De benadeelde werd toen verwezen naar het hoofdkantoor van het gokbedrijf voor het afhandelen van de zaak.
Op het hoofdkantoor kreeg de vrouw te horen dat het bedrag was verzilverd aan de Mahonylaan. Aangezien de persoon verplicht was met zijn legitimatiebewijs het geldbedrag te verzilveren, kon worden nagegaan wie die was.

BEKIJK OOK
14-jarig meisje al 5 dagen vermist

De kassierster S.S. die begreep dat de zaak werd onderzocht, deed het adres van de benadeelde aan om het geldbedrag af te staan. De kassierster  werd verwezen naar de politie, aan wie het geld werd afgestaan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de kassierster, na verhoor en een ernstige waarschuwing, heengezonden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat S.S. onopvallend de code van het lot had gekopieerd en via een derde persoon had doorgestuurd naar Iwan M. die het geld vervolgens had opgenomen.