Om een vreselijke ramp te voorkomen is thuis blijven de beste optie!

GFC NIEUWS– “Om een vreselijke ramp te voorkomen, is thuisblijven de beste en eigenlijk enige optie om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en jezelf te beschermen. Het is nu zo belangrijk om deze verregaande maatregelen te treffen! 4 van de 5 mensen besmetten anderen zonder dat ze weten dat ze ziek zijn. Het is een kwestie van leven, ziek worden of erger: doodgaan“.

“Mensen hebben de verspreiding van dit dodelijke virus voor een groot deel in eigen hand”, zegt Dr. Anthony Fauci, de topspecialist op het gebied van infectieziekten en hoofdadviseur van de Amerikaanse regering op het gebied van infectieziekten.

Ook andere zeer gerespecteerde specialisten waarschuwen en geven het volgende advies aan mensen in alle landen, ook waar het virus nog beperkt is verspreid: blijf thuis! Indien je niet anders kan, blijf steeds op een afstand van 2 meter van elkaar! Wacht niet totdat de situatie erger wordt, want dat gaat heel snel! Draal niet, wacht op niemand, maar bescherm jezelf door weg te blijven van een ieder of neem steeds 2 meter afstand indien het echt niet anders kan!

Professor Michael Osterholm, een van ’s werelds  belangrijkste experts op het vlak van infectieziekten zegt dat het virus zeer besmettelijk is.

“Als je te dichtbij een ander persoon komt kun je al besmet raken, wat voor sommigen dodelijke gevolgen heeft. Het advies is om thuis te blijven en indien je echt op straat moet desnoods een afstand van minstens 2 meter van elkaar te bewaren, je handen constant desinfecteren met alcohol of wassen met zeep en water”, waarschuwt de befaamde professor.

Er zijn in de wereld al 244,500 personen besmet geraakt en meer dan 10,000 doden gevallen, volgens de Johns Hopkins Universiteit. Het reële aantal besmettingen ligt volgens experts echter veel hoger omdat veel personen nog geen symptomen vertonen en niet weten dat ze het virus dragen. Het aantal zal de komende periode steeds sneller verdubbelen. Er is momenteel een vreselijke ramp gaande!

Ook in Suriname zijn er steeds meer mensen die zeggen hun eigen maatregelen te treffen en niet meer wensen te wachten tot het te laat is! Het doel is om zichzelf en anderen te beschermen. “Het gaat om een mogelijk dodelijke besmetting. Niets is belangrijker dan je gezondheid van jezelf en gezin. Niets! Ik blijf daarom thuis“, schrijft Orsine op Whatsapp.

Ook andere mensen in ons land smeken een ieder om thuis te blijven en te kiezen voor hun gezondheid en hun dierbaren.

Martinie Fong Kromopawiro schrijft op Facebook: Aub mensen blijven jullie thuis!! Ga niet onnodig naar buiten als het niet moet!! Denk niet alleen aan jezelf maar ook aan de rest!! Dit virus is erg machtig!! Als ouderen het virus met moeite kunnen aanvechten denk aan een kind van 5 jaar naar beneden!! Hoe gaan zij het doen!! Voor jouw en je kids en de mijne en onze ouds blijf thuis! Je helpt mij en de rest en ook de mensen in de verpleging en artsen! Aub!!

Ruth Schmeltz schrijft: Blijf thuis, wees voorzichtig, was je handen, zorg voor je kinderen … Dit is allemaal zo belangrijk MAAR je moet begrijpen wat er werkelijk om ons heen gebeurt.

KLIK OP DEZE LINK VOOR BELANGRIJKE INFORMATIE>> https://www.gfcnieuws.com/was-de-verpakking-vooral-plastic-van-alle-producten-die-je-koopt-met-water-zeep/

 

 

 

 

Overige berichten