fbpx
Olivia Mesasi neemt Financieel Beheer bij ROS over

GFC NIEUWS- Olivia Mesasi is de nieuwe onderdirecteur van de afdeling Financieel Beheer op het ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport.

Ze neemt over van Marlon Wameni die in de afgelopen anderhalf jaar de leiding had op de afdeling. Mesasi is per 10 november aangesteld als onderdirecteur.

Mesasi is reeds 13 jaren in dienst van het ministerie. Eerder heeft ze ook gewerkt op de financiële afdeling. Voor het laatst is ze uitgeleend aan stichting Nyun Combe, waar zij fungeerde als manager financieel beheer. Nyun combe is een stichting die onder ROS valt, tot maart zal zij haar krachten hier geven.

Bij de overdracht ordertekening zijn de beschikbare contanten ook overgedragen aan de nieuwe leiding. Voor een aantal projecten moet er nog verantwoording afgelegd worden door de scheidende onderdirecteur van de middelen die gebruikt zijn. De nota van wijziging van de begroting 2020 en 2021 zijn ook afgegeven aan de nieuwe onderdirecteur.

In haar nieuwe functie wil Mesasi dat transparantie hoog in het vaandel staat. Ook rekent ze op de ondersteuning van de medewerkers zodat het werk kan vlotten.

Wameni zal nog betrokken zijn bij het ministerie. Hij maakt namelijk deel uit van twee commissies, namelijk: commissie benoeming Kwinti Granman en Paamaka Granman.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.