fbpx

OKE organiseert IFLY Summit

OKE Empowerment is een onderneming met het streven om de gedachtegang van “kennis is vrijheid en bevrijding” te promoten in Suriname, voornamelijk onder de jongeren. De visie van de organisatie luidt: “de potentie van individuen en groepen te bevrijden, verruimen en versterken”.

Met deze visie in gedachten wordt het platform genaamd IFLY Summit gelanceerd. Bij deze staat het acroniem IFLY voor Innovation, Freedom, Leadership and Youth.

Het ligt in de bedoeling om door middel van het organiseren van kwartaal summits een platform te creëren ter stimulering en bevordering van de ontwikkeling van de concepten innovatie, vrijheid, leiderschap en jeugd in Suriname.

IFLY Summit bestaat uit spreekbeurten, live interviews, muziek en voordrachten. Elk kwartaal zal er voor een ander thema gekozen rond de vier begrippen in het acroniem IFLY.

Het thema voor de eerste IFLY Summit is bijvoorbeeld “Freedom Mindset”.

OOK INTERESSANT
Zorgwekkende behandelkloof van ruim 90% bij depressie en 81% bij problematisch alcohol

“Met het concept IFLY Summit willen wij mogelijkheden voor jongeren scheppen om een accuraat beeld te vormen van de Surinaamse werkelijkheid. Jongeren kunnen hierdoor naar onze mening een beter en overwogen carrière keuze maken of dan wel een visie ontwikkelen die aansluit op zijn of haar ambities”, zegt de organisatie.

Centraal bij dit evenement staat het stimuleren van positief, dienend en verantwoord leiderschap. Het verschijnsel van ‘a-no-mi’ moet niet het algemeen geldend voorbeeld zijn voor de toekomstige leiders in Suriname. “De waarden en normen die het beeld van de ideale Surinamer schetsen trachten wij daarom veel duidelijker te tekenen en over te brengen door steeds de positieve leiders in onze samenleving te presenteren aan het bezoekend publiek”.

Het event wordt gehouden in het Cultureel Centrum Suriname. Voor meer informatie: + 597 7292907.
IFLY POSTER | GFC

(GFC)