fbpx
Officiële ingebruikname stalen dakconstructie NAKS

GFC NIEUWS- Samen met Staatsolie Foundation en de aanwezige NAKS-Vrienden was de officieel ingebruikname van de stalen dakconstructie van het Multifunctioneel Centrum op 14 augustus.

Het programma van de launch omvatte toespraken, inzegening van de dakconstructie, het onthullen van een plakkaat van Staatsolie Foundation en plakkaat van NAKS.

“We zijn de Staatsolie Foundation en de NAKS Vrienden, heel dankbaar voor het feit dat we mede middels hun bijdrage de stalen dakconstructie hebben kunnen plaatsen boven de ruïne van de oude NAKS-schouwburg. Dit stelt ons in de gelegenheid om de vrijgekomen ruimte te verhuren en te gebruiken voor activiteiten van NAKS,” werd aangehaald door het bestuur van NAKS.

“We zijn vast van plan om verder te werken aan de realisatie van het Multifunctioneel Centrum waarin wij onder meer een conferentieruimte zullen onderbrengen.”

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.