fbpx

Surinaamse impotente en minder potente mannen goed geholpen met speciale Duitse oefening

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een recent in Duitsland ontwikkelde erg makkelijk zelf uit te voeren oefening die nog geen minuut per dag duurt en thuis kan worden gedaan, helpt impotente of minder potente mannen om veel beter te presteren in bed met hun vrouw of vriendin.

De natuurlijke oefening helpt ook om de sekslust (libido) te verbeteren bij mannen en vrouwen.

Een topexpert op het gebied van erectieklachten en verbonden aan Constantin in Paramaribo legt aan de gezondheidsredactie van GFC uit dat de oefening is ontwikkeld door Duitse professoren die samenwerken met Constantin.

De speciale oefening zorgt voor een veel betere doorbloeding naar het mannelijke geslachtsdeel wat resulteert in hardere/krachtigere maar ook langdurigere erecties.

Onder meer wordt invloed uitgeoefend op de pc-spier. Deze spier die zich onderin de buik  bevindt is van essentieel belang voor het goed functioneren van de  bloedsomloop, in het bijzonder naar de penis.

BEKIJK OOK
Regering ziet in Canada vertrouwde partner in ontwikkeling Suriname

Een aantal mannen die de oefening hebben geleerd van de Constantin- expert zeggen aan GFC Nieuws dat ze er heel veel baat bij hebben.

“De deskundige van Constantin heeft mij kosteloos geleerd hoe ik deze nieuwe oefening uit Duitsland moet doen. Dat doe ik al iets langer dan een week elke ochtend een minuutje”.

“Het is zo geleerd en gedaan, niets moeilijk eraan. Maar de resultaten zijn verbluffend. Hardere en langere erecties, meer sekslust en betere orgasmes”, aldus een 48- jarige man die zeer tevreden is.

Personen die deze bijzondere oefening ook willen leren kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 of (0)8914140.