fbpx
Obama geeft huwelijksadvies

Een ongenode gast maakte het huwelijk van Stephanie en Brian Tobe tot – in hun eigen woorden – een meer dan onvergetelijke dag.

Het echtpaar trouwde afgelopen zondag en maakte zich op voor de fotosessie op de Torrey Pines Golf Course in San Diego (Californië).

Terwijl de bruid de laatste hand liet leggen aan haar make up, was een bekende Amerikaan bezig aan zijn laatste hole op het golfveld.

Toen Stephanie, die de man vanuit haar kamer continu in de gaten hield in de gaten kreeg dat hij in de richting liep van het gedeelte waar de huwelijksceremonie zou worden gehouden, bedacht zij zich geen moment.

Zij tilde haar rok op en sprintte naar de man: president Barack Obama.

Die nam de ontmoeting heel sportief op, bleef geruime tijd met het stel praten en gaf de huwelijksfotograaf alle tijd om een aantal plaatjes te schieten.

Het nieuwbakken echtpaar kreeg gelijk hun allereerste huwelijksadvies: echtgenoot Brian had zijn voet op de sleep van Stephanie’s trouwjurk.

“Nee, nee, weet je – je kunt niet gaan staan op een trouwjurk”, grapte Obama. “Ik denk dat dit ons eerste huwelijksadvies was”, zegt bruidegom Brian.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…