NV DAM doneert aan zorgpersoneel SVZ

GFC NIEUWSREDACTIE- De wereld is nog in de ban van de uitbraak van COVID-19. Ook in Suriname hebben wij te kampen met de tweede golf van besmettingen.

Door de toename hiervan is de druk op het zorgpersoneel wat zwaarder geworden. Dit is diverse organisaties en individuen in de samenleving niet onopgemerkt gebleven. Ter ondersteuning en uit dankbaarheid doen zij schenkingen aan zorginstellingen.

Zo heeft het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) een hoeveelheid aan levensmiddelen ontvangen van het handelsbedrijf NV DAM. De donatie bevat onder andere basisgoederen, waaronder suiker, uien, aardappelen, bruine bonen, sappen, koffie en mondmaskers.

De schenking is een gebaar naar de zorgverleners die in de frontlinie staan bij de Covid-19-zorg. Door de uitbraak van de corona pandemie zetten de frontliners zich dagelijks nog meer in, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg.

NV DAM hoopt hiermee de frontliners een duw in de rug te geven voor het goede werk. De directie en personeel van het St. Vincentius Ziekenhuis zijn heel blij en dankbaar voor dit mooi gebaar.