fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Nurmohamed: We zullen en moeten blijven streven naar verbetering

GFC NIEUWSREDACTIE- 2020 is niet makkelijk geweest.
Velen onder ons hebben dierbaren verloren. Menig hebben het financieel heel moeilijk. Sommigen moeten elke dag strijd leveren om het hoofd boven water te houden.
In januari van het jaar, tijdens de campagneperiode, was het al duidelijk dat ons land financieel-economisch er heel slecht voor stond. Maar dat de Covid-19-pandemie zoveel schade zou verrichten, had niemand kunnen voorspellen.
Gelukkig zijn er in de afgelopen maanden ook stappen in de juiste richting genomen. Het volk heeft heeft gekozen voor vernieuwing en verbetering.
Het beleid van de regering Santokhi-Brunswijk is gericht op duurzame verbetering. De maatregelen doen pijn maar zullen zeker het gewenste resultaat hebben.
Het gevoel dat het proces traag verloopt is begrijpelijk. We willen met z’n allen dat het sneller gaat. De regering is ervan bewust dat het volk vele offers brengt.
We zijn op het juiste pad. U mag ervan verzekerd zijn dat het tijdperk van verspilling, mismanagement, corruptie, tralala en ‘neks no fout’, voorgoed voorbij is. Wij zijn nu op het pad van planmatig, doelmatig, systematisch en structureel werken.
De overheid is voor het uitzetten van beleid. De grondrechten van iedere burger zullen ten allen tijden worden gewaarborgd.
Het volk zal alle ruimte blijven krijgen om het proces kritisch te volgen. Iedereen zal vrij en blij mogen leven, werken en ondernemen in ons Suriname.
We zullen blijven streven naar verbetering. Als volk van dit gezegend land moeten wij altijd blijven streven naar verbetering.
In het komend jaar zullen wij onverkort doorgaan met het goede werk. Blijft u vertrouwen hebben. Met de juiste instelling zullen wij, 2021 en elk daarop volgend jaar beter maken.
Sranan sa wini.
Riad Nurmohamed
Minister van Openbare Werken

OOK INTERESSANT
Surinaamse wielrenners werken druk internationaal schema af