fbpx

NPS’er van Dijk: we dromen dat in 2020 de ‘katibo’ over is

GFC NIEUWS- Het huidig beleid heeft veel mensen afhankelijk gemaakt van pakketten.

Dit zei het NPS-lid Gilbert van Dijk op een vergadering in Flora. Het ging om een verkiezingsvergadering van de werkgroep van Flora B tevens de installatie van de groep.

Van Dijk:”de huidige regeringsleiders zijn kapitalisten. Ze hebben niks te maken met het volk. De ondernemers konden hun bedrijf goed draaiende houden, ten tijde van de regering Venetiaan. Nu niet meer. Het belangrijkste dat nu telt, is strijdvaardigheid.

“We dromen van een beter Suriname. Dat kan niet zonder de NPS. We dromen dat in mei 2020 deze ‘katibo'(last) over is. Het volk gaat een betere toekomst tegemoet als het vecht. In 2020 zullen we de verkiezingen winnen. De grappen die de regering met het volk maakt gaan we ze afleren.”

BEKIJK OOK
30,5 liter vloeibare drugs ontdekt in loods, eigenaar ingesloten

Ivanildo Plein, voorzitter van het afdelingsbestuur Paramaribo, liet weten dat de deuren van de NPS, altijd openstaan, voor eenieder.

Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, zei dat “als we nagaan wat de NDP het volk had beloofd, we zien dat niks is gerealiseerd. Alleen maar misère hebben ze gebracht voor het volk. Er is absoluut geen vooruitgang geboekt. We moeten ervoor zorgen dat deze regering zo snel mogelijk vervangen wordt.

“We moeten laten zien dat de groene partij een goede achterban heeft. Haast alles dat deze regering zogenaamd realiseert en of afmaakt, zijn bestaande projecten die de NPS was begonnen voor 2010. We moeten terug in het regeercentrum. Op naar de overwinning.”