fbpx

NPS Wanica kiest nieuw bestuur

GFC NIEUWS- De afdeling Wanica van de Nationale Partij Suriname (NPS) heeft donderdag een nieuw bestuur gekozen.
Het bestuur wordt voorgezeten door Ben Woodly en bestaat uit de volgende leden: Felisi Michel, Biffe John, Hoever Dorethy, Vliese Joan, Renfurm Leatitia, Poeketi Wilkens, Pradon Frits, Pengel Sjachnaz, Revales Rhenius, Basarat Mohamed Rafiek, Muller Ernesto en Kejansi Cathleen.
Voorzitter Gregory Rusland dat het nieuw bestuur – dat bestaat uit mensen uit verschillende achtergronden, jongeren en ouderen – ervoor moet zorgen dat de partij verder groeit.
“Ik denk dat het goed is om u aan te geven dat wij een partij zijn in groei. Al is het zo dat naar buiten toe het lijkt alsof er ‘djugu djugu’ is, intern weten we dat het niet zo is. Er zijn enkelen die continu stenen gooien naar de partij en kan men buiten denken dat er onrust is binnen de VHP. Maar met deze handeling vandaag zien wij dat zulks niet zo is.”
De onderafdelingen hebben volgens Rusland als taak om de partij verder uit te dragen. Hij drukte de aanwezigen op het hart om het werk van de partij te doen, zodat de partij in 2025 in Wanica tenminste een zetel binnenhaalt.

BEKIJK OOK
Man die 17-jarige zoon doodschoot en vervolgens zelfmoord pleegde had psychische problemen