fbpx
NPS-voorzitter Rusland positief getest op Covid-19, Santokhi negatief

GFC NIEUWS- De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, is besmet met het coronavirus.

Chandrikapersad Santokhi van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) is negatief getest.

Diverse politieke toppers, waaronder de leiders van de nieuwe coalitie, die in contact zijn gekomen met voorzitter Paul Somohardjo van Pertjajah Luhur (PL) zijn getest op Covid-19. Vanmorgen werd bekend dat Somohardjo besmet is met het coronavirus.

Ook Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de NPS, is positief getest.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.