NPS wil verloren zetels in Coronie terug

Voor het eerst in de historie heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) het jaar geopend in Coronie.

De jaaropening vond op 16 februari onder grote publieke belangstelling plaatst. Verschillende toppers van de partij voerden tijdens de bijeenkomst het woord.

Wayne Telgt haalde aan dat de NPS ontwikkeling heeft gebracht en dat kan in de toekomst herhaald worden. “Wij willen de goede en betere tijden terug”, zei hij. “Na Bouterse zal Gregory Rusland de scepter in Suriname zwaaien”, voorspelde Telgt.

Patricia Etnel gaf aan dat het boek van de NDP nu eindelijk gesloten moet worden.

Michael Felisi bracht onder de aandacht dat als de regering iets beloofd vaak het tegenovergestelde gebeurt. Als voorbeeld haalde hij de koers aan waarvan was beloofd dat die lager zou worden. Het tegenovergestelde is nu merkbaar.

Het neusje van de zalm was de overhandiging van een kettingzaag door NPS- voorzitter Rusland aan de ondernemer Holband. “Met deze geste geeft de groene partij de push om niet afhankelijk te zijn maar zelf de tools in handen te nemen om vooruit te komen”, zegt de publiciteitsdienst van de partij.

Ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo zei dat de partij helpt waar dat nodig is.
NPS staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en stabiliteit. In 2020 unu mus’ pot’ NPS in a leiding fu a kondre”, besloot hij.

De rij sprekers werd afgesloten met Rusland die in herinnering bracht dat goed bestuur van de groene partij komt. “De enige partij die vertrouwen kan brengen is de NPS, we komen de zetels in Coronie terughalen”, zei Rusland.

Verder beloofde hij bij een overwinning het opzetten van een instituut in het kokosdistrict voor de landbouwers om de agrarische industrie tot ontwikkeling te brengen.

De avond werd afgesloten met de overhandiging van lidmaatschapskaarten.

Overige berichten