“NPS synoniem voor een zekere toekomst”

NPS staat voor betrouwbaarheid, stabiliteit en zekerheid. Woorden van Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van het hoofdbestuur van de Nationale Partij Suriname (NPS).

Op 1 februari was er een kernvergadering van de NPS in Santopolder. Pawiroredjo bracht naar voren dat er heel veel is geleerd uit de verkiezingen van 2010. Hij wees erop dat de president steeds ministers vervangt, dat helemaal geen goede manier is om een land tot ontwikkeling te brengen.

NPS staat voor betrouwbaarheid, stabiliteit en zekerheid. Met de groene partij is de toekomst van Suriname gegarandeerd verzekerde hij.

Dorethy Hoever en Louis Beharry beiden leden van de NPS, gaven in hun speech aan dat de partij het alternatief is en dat ieder lid zijn of haar schouders onder het werk moet zetten. Verder werd aangehaald dat jongeren in Suriname geen toekomst hebben. Alles is duur.

voorzitter Gregory Rusland sloot af door te zeggen dat de Nationale Democratische Partij niet de traditie heeft om een land goed te leiden, er word veel geld zonder na te denken uitgegeven.

“Als NDP nog 5 jaren krijgt gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren. Met de jeugd moet gesproken worden want een groot deel heeft de afgelopen verkiezingen verkeerd gestemd en daarin moet de komende verkiezingen verandering in komen”, aldus Rusland.

Overige berichten