fbpx
Facebook Pagelike Widget

NPS-sympathisanten Nederland en België ondersteunen handelingen Rusland

GFC NIEUWS- De sympathisanten en ondersteuners van de Nationale Partij Suriname in Nederland en België, willen met deze verklaring haar ondersteuning betuigen voor de aanpak haar partijleider, Gregory Rusland, die met in acht neming van de partijstatuten en huishoudelijke reglement en in consultatie met partijstructuren uitvoering geeft aan het beleid van de partij.

De NPS staat aan de vooravond van deelname aan de regeercoalitie Santokhi – Brunswijk, en staat mede daarom de afgelopen dagen bijzonder in de belangstelling. NPS’ers, gewezen NPS’ers, mensen in Suriname alsook daarbuiten, spreken zich daarom nog meer uit over de route die de partij moet volgen, deze betrokkenheid wordt zeer toegejuicht.

Om ervoor te zorgen dat de juiste route wordt bewandeld en de juiste personen worden gekozen om publieke taken te kunnen uitvoeren zijn er processen in de Partij die ter facilitering hiervan worden gebruikt.

De partijleider heeft deze processen zowel intern als extern herhaaldelijk verwoord, waarbij hij vooral heeft opgeroepen tot strategisch denken, het zoeken naar de verbinding, tact en praktisch handelen. Enige processen worden in de beleving van sommigen, niet of niet volledig gevolgd. Dit kan aangekaart worden in de daarvoor geschikte bestuurlijke gremia.

De partijleider zal voortgaan, met het oog op het groter belang: duurzame ontwikkeling en vooruitgang voor Suriname, met het uitdragen van de missie en visie van de partij.

Met het oog op het voorgaande, roepen de sympathisanten Nederland + België leden en andere sympathisanten op om met vereende krachten achter de partijleiding te staan en te ondersteunen bij deze immense taak om samen met de andere coalitiepartners te werken aan een welvarend Suriname waar wij allen trots op moge zijn.

NPS’ ers en sympathisanten, laten wij elkaar de handen reiken en de gelederen sluiten, dat is nodig als georganiseerde en gedisciplineerde Partij, immers “eendracht maakt macht “. Voor de periode 2020-2025, zal in coalitieverband gewerkt worden aan het verheffen van ons land Suriname. Samen op naar een welvarend, stabiel, democratisch en vreedzaam Suriname, aldus sympathisanten NPS Nederland + België.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…