NPS: Surinamers laten wij samen Covid-19 bestrijden

GFC NIEUWS- De NPS staat volledig achter alle maatregelen voor de indamming van het Covid-19 virus.
“Laten we alle regels volgen, zodat wij niet erger getroffen worden door het virus. De regering moet precies uitleggen wat er gedaan moet worden om het virus onder controle te krijgen. Als er wetten gemaakt moeten worden om dit virus de kop in te drukken, zal de NPS hierachter staan. Maar als er wetten worden gemaakt in lijn met het financieel- economisch vraagstuk, zal de NPS hier niet aan meewerken,” haalde Rusland zondag aan tijdens een partijcongres.
“We weten dat de president een geheime pot heeft, we willen weten hoeveel geld er in de pot zit. Hoeveel geld de president de afgelopen tijd heeft gebruikt uit de pot. Laten we die gelden gebruiken om het coronavirus te bestrijden,” haalde Rusland aan.
Hij vervolgt: “Er word momenteel olie gezocht langs de kust en er is weer een vondst gedaan. Onze concentratie is nu op het coronavirus, maar we moeten ervoor waken dat we de regering niet laten doen wat ze willen gedurende deze periode. We hebben tijdens een eerder gehouden meeting gesprekken gevoerd met verschillende leiders van politieke partijen en anderen. We hebben aangegeven dat we ons zorgen maken over de ontwikkelingen rond het coronavirus.”
“Als de regering stiekem probeert de toekomst van onze kinderen te vernietigen, zullen we wel modellen bedenken om te protesteren hiertegen. We werken hier niet aan mee. Het coronavirus geeft ons problemen, het geeft de hele wereld problemen. Economieën van grote landen zijn in problemen. Wat in andere landen gebeurt, heeft ook impact op ons land. Er moet ervoor gezorgd worden dat de effecten van het corona virus in Suriname minimaal gehouden worden.”
“We moeten samenwerken (ongeacht kleur, politieke partij of religie) en ervoor zorgen, dat Suriname er goed uitkomt. Als de regering bezig is met hun activiteiten, laten wij goed kijken wat zij doen. Laat u zich niet afleiden. De crisis van Suriname is niet gerelateerd aan corona. De crisis is gerelateerd aan het wanbeleid van de regering. Een nieuwe regering moet komen om het land weer op orde te brengen,” besloot Rusland zijn betoog.