fbpx

NPS staat achter leden die partij uitdragen

GFC NIEUWS- De Nationale Partij Suriname (NPS) staat achter elk partijlid dat zich inzet om de partij uit te dragen.

Naast de algemene strategie van de partij mogen leden zich vanuit hun politieke oriëntatie ten voordele van de partij aan de slag gaan.

Om die reden distantieert de leiding zich van opmerkingen gemaakt in een artikel van Dagblad Suriname (dd. 10 augustus 2019) als zou partijvoorzitter Gregory Rusland de teugels strak in handen houden vanwege een gecoördineerde aanpak die gehanteerd wordt en dat er mogelijk een verkiezingscircus plaatsvindt binnen de partij vanwege de presentatie van twee leden van het hoofdbestuur van de partij.

Hetzij vermeld dat uiteindelijk de structuren van de partij bepalen wie de kandidaten zullen zijn op DNA, RR en DR-niveau, schrijft de partij.

Tegen de achtergrond dat meerdere personen zich in de komende periode zullen moeten profileren worden de acties van o.a. de hoofdbestuursleden Wayne Telgt en Roseline Daan als positief ervaren.

BEKIJK OOK
Parlement akkoord met Wet Uitvoering Chemisch Wapenverdrag

Deze actie wordt door de partij zeker niet ervaren als een ondoordachte solotoer van de hoofdbestuursleden.

Dat eenieder binnen de partij een eigen identiteit heeft en net zolang zij de partij positief uitdragen, waarbij diversiteit op alle fronten wordt neergezet, wordt dit ten zeerste gewaardeerd.

Bovendien is politiek een belangenspel en als leden zich zichtbaar willen maken voor welke positie dan ook, is er geen vuiltje aan de lucht.

Alle NPS’ers worden opgeroepen zich niet uit het veld te laten slaan door wat dan ook en vol kracht, overtuiging en energie hun activiteiten uit te voeren, met als doel om de partij in de positie te brengen haar bijdrage te kunnen leveren voor de wederopbouw van ons land en dus de partij meer zetelwinst te doen vergaren bij de verkiezingen van uiterlijk mei 2020.