fbpx

“NPS schudt bewoners Domburg wakker”

GFC NIEUWS- De bewoners van Domburg zijn zaterdag gemobiliseerd en wakker geschud door de NPS tijdens een mobilisatievergadering.

Er zijn ook bestuursverkiezingen gehouden. Jurgen Karijoredjo, de voorzitter van Akan Tyari, zei het volgende aan de aanwezigen: ” het land draait niet goed. Jullie zijn hier gekomen omdat jullie verandering willen.”

Aan de jongeren gaf hij mee: “als je naar de stembus gaat, stem niet voor populariteit. Stem bewust, stem met je hart zodat je later de vruchten ervan kunt plukken.

“NPS is de enige partij die verandering kan brengen, het is bewezen de voorgaande jaren tijdens de verkiezingsperiode ‘96-2000, dat de NPS verandering kan brengen en de economische situatie op een niveau kan brengen, zodat wij het zelf goed kunnen hebben in het land.”

Michel Felisi, lid van de NPS, zei dat er bewezen moet worden dat de NPS op eigen kracht, zetels kan halen in Wanica de komende verkiezingen.

“Mensen leggen van alles uit aan de samenleving. Er is zoveel beloofd vanuit de huidige regering. Wanneer je alle blunders en corruptie van de regering Bouterse onder de loep neemt, kan je als volk niet zitten en niks eraan doen. De regering haalt het geld waarvan de schulden betaald moeten worden uit de zakken van de Surinamer.”

BEKIJK OOK
Santokhi eregast bij opening muziekschool in Commewijne

Felisi vergeleek de huidige situatie van het land met een boot waarin het volk zit. Het water moet uit de boot gehaald worden, want de boot is zinkende. Hij ging terug in de tijd toen Bouterse pas aan de macht was.

“Schaarste van artikelen en waardedaling van het geld voerden de boventoon. Nu moet het volk de verantwoordelijkheid nemen om een goede toekomst voor zichzelf en het nageslacht te garanderen.

“De komende verkiezingen zijn verantwoordelijke verkiezingen. Het zijn verkiezingen waar je moet luisteren naar de boodschappen van de politieke partijen en de geschiedenis van de politieke partijen nagaan.

“Als de NPS haar bestaansrecht niet zou bewijzen, zou de partij niet 73 jaar stand kunnen houden,” besloot Felisie.