fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

NPS roept samenleving op om gefocust te zijn

GFC NIEUWS- De Nationale Partij Suriname (NPS) kiest bij de jaarwisseling niet voor het uitspreken van afgezaagde wensen.
Zij wil enkele oproepen doen waarbij de resultaten daarvan zullen leiden tot het uitkomen van die wensen.
De partij wijst erop dat een wens of verlangen niet op zichzelf staat. Om invulling te geven aan het realiseren van die zaken, zal standvastig naar dat moment gewerkt moeten worden.
Tegen die achtergrond roept de NPS alle Surinamers op om:
– gefocust te zijn en de politieke geschiedenis eerlijk en objectief te kennen. Wanneer de geschiedenis duidelijk is, weten wij wat de perspectieven van politiek Suriname waren onder een regiem met daarin de NPS en wat politiek in Suriname nu is met een groot moreel verval en achteruitgang op alle ontwikkelingsgebieden.
– zich niet te laten leiden door anderen. Niet meedoen om het meedoen en niet slaafs volgzaam zijn, maar het gezonde verstand te laten prevaleren.
De partij vervolgt om een oproep te doen aan alle Surinamers om al hun twijfels in de toekomst om te zetten in hoop dat er een nieuwe politieke wind zal waaien met verantwoordelijke partijen die middels goed en prudent beleid de Surinaamse mensen voorop zullen stellen.
De NPS stelt dat wanneer burgers beseffen dat zij de macht hebben en op basis daarvan de juiste en ontwikkelingsgerichte beslissingen nemen, er dan pas een ommekeer in de Surinaamse politiek zal plaatsvinden.
Deze verandering zal op termijn leiden tot groei en stabiliteit die de NPS telkenmale, in goed overleg met gerichte partners, heeft bewezen te kunnen brengen.
“Onze belangrijkste oproep is dat dit geweldige volk gaat kiezen voor zichzelf en niet voor afhankelijkheid. Laat het jaar 2020 voor jou er één zijn van het maken van gerichte keuzes die een absolute verandering teweeg kunnen brengen. Met de NPS wi o set’ Su baka.”

OOK INTERESSANT
Hoogbejaarde man en vakantieganger beroofd in woning