fbpx

NPS roept op om hoop, geloof en vertrouwen te hebben in de toekomst

GFC NIEUWS- “Suriname bevindt zich anno 2019 in minder ideale financieel-economische omstandigheden. Niet iedereen heeft hierdoor gelijke kansen om zich te ontwikkelen.”

Desondanks roept de NPS op om hoop, geloof en vertrouwen te hebben in een toekomst waarin er een regeercoalitie komt die rust, stabiliteit en vrede in het land kan brengen. “Wij streven ernaar om samen met alle Surinamers een rechtvaardige samenleving op te bouwen,” zegt de partij in een kerstboodschap.

“Wij vieren kerst, een periode van vrede. Ingebed in vrede zijn de welvaart, rust, veiligheid, harmonie en zekerheid. Deze kernbegrippen zijn terug te vinden in de partijbeginselen van de Nationale Partij Suriname (NPS).”

De partij stelt dat zij gaat voor dienend leiderschap, waarbij zoveel mogelijk getracht wordt met elkaar samen te werken, geheel in harmonie met de medemens. Zij wijst erop dat samenlevingen voortdurend in ontwikkeling zijn en die ontwikkeling moet harmonieus, gelijk en rechtvaardig verlopen.

OOK INTERESSANT
Houtenwoning volledig verwoest door brand

“Dit is geheel volgens Christelijke leer die stelt dat “wie een dienaar wil zijn, ook de mindere moet kunnen zijn. Om dat te kunnen doen, moet je opzij schuiven en anderen ook een kans geven.”

Het gaat volgens de NPS primair om bij het herdenken van de geboorte van Jezus belangrijke stappen te maken om meer harmonie in de samenleving te bewerkstelligen en te werken aan de volledige ontplooiing van de mens. Dat geeft een gevoel van tevredenheid.

Er zal afgerekend moeten worden met alle zaken die belemmerend werken voor het brengen van welvaart en welzijn. Corruptie, het moreel verval en het bevoorrechten van een kleine selecte groep zal tot het verleden moeten gaan behoren.

Met dit als uitgangspunt wenst de NPS alle Surinamers bezinnings- en vredevolle kerstdagen toe.