fbpx
NPS presenteert Verkiezingsmanifest

De NPS staat steeds klaar om haar politieke idealen te realiseren namelijk het dragen van regeerverantwoordelijkheid.

Zij sluit geen enkele democratische partij uit, die toont de beginselen van ons staatsbestel te aanvaarden, om samen met haar regeringsverantwoordelijkheid te dragen, staat in het Verkiezingsmanifest van de partij.

De partij is van mening dat de relatie tussen de NPS en het volk van Suriname wordt vernieuwd. “Wij beginnen een nieuw politiek dialoog met het Surinaamse volk, puttend uit de rijke ervaring die wij hebben opgedaan binnen het politiek-bestuurlijke, terwijl wij samen werken aan de duurzame ontwikkeling van ons land”.

Met verkiezingsmanifest wil de partij inzicht verschaffen in: de Ontwikkelingsvisie van de Nationale Partij Suriname, waar de NPS voor staat, wat de NPS wil realiseren in de periode 2015 2020 en de redenen waarom de kiezer moet stemmen op de NPS.

GFC Nieuws zal in delen het manifest publiceren.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.