fbpx
NPS Paramaribo buigt zich vandaag over DNA- kandidaten

De afdeling Paramaribo van de Nationale Partij Suriname(NPS) zal vanavond haar concept DNA-kandidatenlijst voor de parlementsverkiezingen van 25 mei 2015 bespreken en een finaal besluit nemen.

De NPS heeft 6 plekken op DNA-niveau in Paramaribo op de V7- lijst.

De namen van John van Coblijn, Roseline Daan, Patricia Etnel, Hesdy Pigot, Ivanildo Plein, Ruth Renfurm, Gregory Rusland, Wayne Telgt en Artur Tjin A Tsoi worden genoemd als potentiele kandidaten.

De NPS zal de V7-lijst in Paramaribo trekken. Wie lijstrekker wordt, zal vanavond bekend zijn.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.