fbpx
NPS ondersteunt protestmanifestatie van 17 februari

GFC NIEUWS- De NPS heeft het verzoek van activist Stephano Biervliet ontvangen om de protestmanifestatie maandag te ondersteunen.

De NPS zegt via haar mogelijkheden steeds kenbaar te hebben gemaakt zich niet terug te kunnen vinden in het beleid van de regering onder leiding van Desi Bouterse. Op diverse gebieden wordt de samenleving ontwricht en wordt een goeie toekomst vernietigd.

“Met het laatste schandaal van het ongeoorloofde gebruik van gelden van ons als burgers bij de Centrale Bank heeft de huidige NDP-regering weer eens bewezen lak te hebben aan wet en regelgeving binnen onze samenleving.”

Op basis van onze overtuiging dat een halt moet worden toegeroepen aan de handelingen en het beleid van de huidige machthebbers onder leiding van president Bouterse ondersteund door minister Gillmore Hoefdraad, ondersteund zij elke rechtvaardige strijd voor verbetering van de situatie in ons land.

De NPS roept haar leden op om de protestmanifestatie van maandag te ondersteunen.

Gehoopt wordt dat het volk onder andere hiermee zal aangeven niet achter het beleid van de NDP-regering, zoals thans wordt uitgevoerd, te staan en dat men op 25 mei inderdaad naar de stembus gaat en de juiste keus maakt voor een beter Suriname.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.