NPS ondersteunt protestmanifestatie van 17 februari

GFC NIEUWS- De NPS heeft het verzoek van activist Stephano Biervliet ontvangen om de protestmanifestatie maandag te ondersteunen.
De NPS zegt via haar mogelijkheden steeds kenbaar te hebben gemaakt zich niet terug te kunnen vinden in het beleid van de regering onder leiding van Desi Bouterse. Op diverse gebieden wordt de samenleving ontwricht en wordt een goeie toekomst vernietigd.
“Met het laatste schandaal van het ongeoorloofde gebruik van gelden van ons als burgers bij de Centrale Bank heeft de huidige NDP-regering weer eens bewezen lak te hebben aan wet en regelgeving binnen onze samenleving.”
Op basis van onze overtuiging dat een halt moet worden toegeroepen aan de handelingen en het beleid van de huidige machthebbers onder leiding van president Bouterse ondersteund door minister Gillmore Hoefdraad, ondersteund zij elke rechtvaardige strijd voor verbetering van de situatie in ons land.
De NPS roept haar leden op om de protestmanifestatie van maandag te ondersteunen.
Gehoopt wordt dat het volk onder andere hiermee zal aangeven niet achter het beleid van de NDP-regering, zoals thans wordt uitgevoerd, te staan en dat men op 25 mei inderdaad naar de stembus gaat en de juiste keus maakt voor een beter Suriname.