fbpx

NPS maant achterban tot standvastigheid

GFC NIEUWS- “Stop de corruptie, stop de criminaliteit, stop de prijsverhogingen”, waren enkele oproepen tijdens een bijeenkomt van de NPS in Munder.

Vernon Kershout, lid van de NPS, zei aan de buurtbewoners van Munder dat de NPS’ers standvastig en strijdvaardig moeten zijn.

“De tegenpartij gaat proberen met alles dat in hun vermogen is om de bevolking te brainwashen. We moeten de boodschap van de partij vasthouden en trouw blijven aan de principes van de organisatie en het overal doorgeven,” zei Kersout.

“Ik heb dan het geloof dat we in 2020 een goed resultaat zullen neerzetten. Wat de zittende regering de afgelopen jaren heeft gedaan, stelt niks voor. Het moet anders. They can’t do the job. De NPS doet niet alleen wat ze moet doen, maar gaat ook voor duurzaamheid.”

“Het gaat erom dat een regering denkt aan de komende generatie en dat hebben we de afgelopen negen jaren niet kunnen waarnemen, ” aldus de kersverse politicus.

Ivanildo Plein, de voorzitter van de afdeling Paramaribo, riep de mensen op om zich in te schrijven als propagandist. “Er is een zaad geplant in Munder. Laten we ervoor zorgen dat wij dit zaad water geven, zodat het kan groeien.
De verkiezing winnen, betekent werken. Velen zeggen dat de regering ze twee achtereenvolgende keren voor de gek heeft gehouden, maar dat gebeurt geen derde keer,” liet Plein weten.

BEKIJK OOK
Toeloop van patiënten met verschijnselen rotavirus bij RGD-poliklinieken

NPS-voorzitter Gregory Rusland zei dat als men zijn twijfels in 2015 had, men nu dat de NDP het land niet op een verantwoorde- en goede wijze kan besturen.

“Het moment is aangebroken om ervoor te zorgen dat de NPS weer regeerverantwoordelijkheid krijgt om het land te regeren en om ervoor te zorgen dat alle problemen worden opgelost,” aldus Rusland.

NPS-topper Ivan Fernald zei dat de schade hersteld moet worden. Deze verkiezingen zijn naar zijn oordeel de belangrijkste. “Er moet verbetering komen, nieuw bestuur met verstandig leiderschap. Geen wanbeleid dat mensen laat pienaren,” aldus Fernald.