fbpx
NPS- kandidaat Beeldsnijder wil zich voor jong en oud sterk maken

Danielle Beeldsnijder DNA- kandidaat voor de NPS in het district Wanica bracht in verband met Pasen een bezoek aan Libi Makandra.

Het doel was om in verband met Pasen enkele uren met de seniorenburgers door te brengen.

Beeldsnijder is in het dagelijks leven coördinator van Opa Doeli en houdt zich in dat geval veel bezig met jongeren en jeugdvraagstukken. Beeldsnijder zegt zich niet alleen de willen inzetten voor jongeren.

Beeldsnijder: “Ook de ouderen moeten de nodige aandacht krijgen”. Zij vindt dat de seniorenburgers veelal worden vergeten, terwijl ze het land hebben helpen opbouwen.

Verkiezingsstrijd

Beeldsnijder geeft toe dat de verkiezingsstrijd niet eenvoudig is. Zij weet dat er veel gedaan moet worden om de stem van de kiezers te winnen. Zo worden er huis- aan – huisbezoekjes afgelegd.

Op 26 april aanstaande worden er wielrenwedstrijden en een Cook- georganiseerd.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…