“NPS hoort niet thuis in de oppositie”

De NPS hoort niet thuis in de oppositie- maar coalitiebanken.

Op 25 januari zijn de verkiezingen van het afdelingsbestuur Para van de NPS gehouden. De voorzitter van het bestuur, Richard Slijters gaat met nog 14 leden er aan werken om de Paranen te laten inzien waarom het zo nodig is om voor de groene partij te stemmen, laat de partij optekenen.

Hij adviseerde het bestuur met de woorden: “un bondru, no wakti a voorzitter.
A ervaring fu 2015 unu mus teking mee. A lesi dis u mus kies a winst. Als jullie weer een verkeerd besluit nemen, zijn jullie in grote problemen. Denk goed na als u in het stemhok bent”, waarschuwde hij.

De ontwikkeling in Para is de afgelopen jaren gestagneerd. Geef ons de ruimte te corrigeren verzocht Slijters. “Gi NPS a ruimte fu tja kenki kon, want NPS wan kan tja kenki kon”.

Voorzitter Gregory Rusland zei dat er lessen zijn geleerd uit het verkeerd stemgedrag van 2010 en 2015 er nu met inzicht gestemd moet worden. “Er moet nu een regering komen die te vertrouwen is. Geen regering die alleen aan zichzelf denkt. Op 25 mei moeten alle mensen weten dat ze NPS de positie moeten geven om het land weer te leiden”.

Sibrano Pique, lid van de partij, gaf met zekerheid aan dat NPS de enige partij is die nog acht schone vingers heeft. Hij is moe van de problemen in Para. Hij spoorde de aanwezigen aan om bij de volgende meeting mensen mee te nemen. Hij gaf ontevreden mee dat de NPS niet de huidige plek verdiend.

Overige berichten