fbpx
NPS hoopt op betere tijden voor moeders

“Moeders u heeft geen eenvoudige taak om kinderen op te voeden en klaar te maken voor de samenleving”.

Woorden van de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) Gregory Rusland. “We weten in wat voor moeilijke tijd wij vandaag aan de dag leven. Misschien als u ’s morgens opstaat, weet u niet hoe u uw kind naar school moet sturen. Wij zouden de slechte omstandigheden waarin wij nu zitten niet mogen hebben, en toch is het zo”, haalde hij aan.

De partijvoorzitter vroeg een applaus voor de mensen die onder de slechte economische situatie waarin het land verkeert, toch het hoofd boven water weten te houden. “De partij is misschien op dit moment niet in staat u te helpen en bij te staan met een aantal zaken, maar we gaan ervan uit dat het volk heeft gezien wat de situatie nu is. We hopen met zijn allen dat in 2020 die verandering waar wij zo naar smachten, zal komen”.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.