fbpx

NPS gaat voor zetels in Saramacca

Het nieuw afdelingsbestuur voor Groningen, Saramacca van de Nationale Partij Suriname (NPS) werd donderdag geïnstalleerd door NPS-voorzitter Gregory Rusland. Aan Rusland werd het verzoek gedaan om de afdeling goed te ondersteunen, omdat er potentie is in het district.

Volgens Rusland is de verkiezing van 2020 bijzonder, omdat het bestuur van het land moet veranderen. De NPS wil daarom in elk district vertegenwoordigd zijn om voldoende zetels te behalen.

Hij riep zijn gehoor op om in de 16 maanden die verwijderd zijn van het beoogde doel intensief de politieke boodschap van de NPS in alle hoeken en gaten van Saramacca te brengen.

Onze partij staat voor goed, deskundig en verantwoordelijk bestuur zodat er voor een ieder in het land werk is en ontwikkeling. Er is voor iedereen werk om te doen”, zegt de NPS- leider en “daarom roep ik jullie op om zoveel als het maar kan mensen in Saramacca erbij te betrekken”.

Het bestuur van de NPS Saramacca bestaat uit: Marlene Elskamp, Johan Palmtak, Siegfried Lansdorf, Jan Soerosentomo, Harold Pryor, Irwin Pryor, Alwin Tower, Hendrik Watson en Ronald Djodikromo.(GFC)