NPS doneert sondevoeding aan AZP

GFC NIEUWSREDACTIE- “Waar er nood heerst, proberen wij onze bijdrage te doen om de nood te helpen ledigen”.

Woorden van de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, bij de overhandiging van een geschenk zending van 80 liter sondevoeding van het farmaceutisch bedrijf Abbott Nederland, aan de directeur van het Academisch Ziekenhuis, Claudia Marica – Redan.

Deze geschenkzending is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen Stichting Frambo Nederland en Stichting Frambo Suriname.

OOK INTERESSANT
Mentale gezondheid krijgt extra aandacht tijdens bewustwordingsmaand

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Brandweer moet metalen ring van geslachtsdeel patiënt afsnijden

Rusland sprak zijn bewondering uit voor de diëtisten die door tekort aan sondevoeding dagelijks zelf in de keuken staan om sondevoeding te prepareren.

Hij zegt dat hij zich realiseert dat deze zending het tekort niet zal wegwerken, maar hoopt dat de partij hiermee verlichting brengt in de nood.

De directeur van het AZP bedankte de voorzitter voor deze geste en bevestigde dat deze zending zeer zeker in een behoefte voorziet.

OOK INTERESSANT
Heel opmerkelijk dat president Santokhi oproept tot actie voor Haïti, terwijl Suriname kampt met binnenlandse uitdagingen

Ze sprak ook de hoop uit dat zij naar meerdere zendingen mocht uitkijken om zodoende de druk te helpen verlichten voor de zorg.

Bij de overhandiging waren ook aanwezig Tiffany Soepar van de afdeling Diëtetiek van het AZP, Kathleen Paal en Virginia Asin-Oostburg.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER