fbpx
NPS belooft goed bestuur

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft top deskundigen in huis en zal bij machtsovername gaan voor goed bestuur.

Dit kwam zaterdag naar voren tijdens een vergadering van de partij in Commewijne. De installatie van de kernen Tamaredjo en Mariënburg vond tijdens deze bijeenkomst plaats.

NPS-leden Melinda Doelatip en Rumina Gangaram beloofden om hard te werken voor de partij. Zij willen de problemen in Commewijne nu eindelijk opgelost zien.

De ondervoorzitter van de NPS, Jerrel Pawiroredjo, attendeerde de aanwezigen erop dat er grootschalige corruptie, sterker nog georganiseerde misdaad in het land plaatsvindt. Momenteel is Suriname één van de armste landen van Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. “De NPS is de enige goede keus. We gaan voor de zetel van Commewijne”, besloot Pawiroredjo.

Marlon Budike, voorzitter van het afdelingsbestuur in Commewijne, ging in op de installatie van de twee kernen. Hij vroeg de kernen om hun volledige ondersteuning, zodat ook in Commewijne tenminste één zetel gehaald kan worden.

De topman van de groene partij, Gregory Rusland, motiveerde de structuren om het werk goed te doen. “Wij verdienen beter dan wat de huidige regering voor ons heeft gedaan”, meent hij.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.