NPS belooft goed bestuur

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft top deskundigen in huis en zal bij machtsovername gaan voor goed bestuur.

Dit kwam zaterdag naar voren tijdens een vergadering van de partij in Commewijne. De installatie van de kernen Tamaredjo en Mariënburg vond tijdens deze bijeenkomst plaats.

NPS-leden Melinda Doelatip en Rumina Gangaram beloofden om hard te werken voor de partij. Zij willen de problemen in Commewijne nu eindelijk opgelost zien.

De ondervoorzitter van de NPS, Jerrel Pawiroredjo, attendeerde de aanwezigen erop dat er grootschalige corruptie, sterker nog georganiseerde misdaad in het land plaatsvindt. Momenteel is Suriname één van de armste landen van Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. “De NPS is de enige goede keus. We gaan voor de zetel van Commewijne”, besloot Pawiroredjo.

Marlon Budike, voorzitter van het afdelingsbestuur in Commewijne, ging in op de installatie van de twee kernen. Hij vroeg de kernen om hun volledige ondersteuning, zodat ook in Commewijne tenminste één zetel gehaald kan worden.

De topman van de groene partij, Gregory Rusland, motiveerde de structuren om het werk goed te doen. “Wij verdienen beter dan wat de huidige regering voor ons heeft gedaan”, meent hij.

Overige berichten