fbpx




Notoire dief gepakt

De politie van het ressort Lelydorp heeft de 55-jarige Karel S. vorige week vrijdag opgesloten voor diefstal.

Deze notoire dief ging op zondag 17 februari een erf op aan de Lelydorperweg waarna hij zakken vol ramboetang plukte. Hij werd op heterdaad betrapt, maar zag toch kans weg te komen met de zakken gestolen ramboetang.

Op donderdag 18 april drong hij een woning binnen aan de Bonaireweg. Op het moment dat hij het woonadres met een gestolen 28 lbs gascilinder en een rijwiel verliet, kwam hij oog in oog te staan met een thuiskomende huisbewoner. Hij liet de gascilinder vallen en ging ervandoor op de gestolen fiets.

Hij werd door de politie opgespoord en in verzekering gesteld. Het rijwiel is nog niet terecht.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.