fbpx
Normen en Waarden: Een Ode aan Dr. Jules Sedney

GFC NIEUWS- Op woensdag 8 juli omstreeks 20:00 uur zal via een 8-tal TV stations een korte maar zeer belangrijke en interessante visie worden uitgezonden van Dr. Jules Sedney, waarin hij ingaat op normen en waarden in het algemeen, maar met name de normen en waarden in de Surinaamse samenleving.

Enkele maanden geleden benaderde de cineast Erik Refos voor zijn serie “Normen en Waarden” Dr. Jules Sedney voor zijn visie op dit stuk.

“De visie van Dr. Jules Sedney is verbluffend, spraakmakend en van een hoog niveau, zoals wij van hem gewend zijn. Bij zijn verscheiden is het meer dan noodzaak dit te delen met de Surinaamse gemeenschap in een Ode aan hem”, aldus Refos.

Het circa 15-minuten durend programma wordt uitgezonden via de STVS, ABC, ATV, GOV TV, DNA TV, Apintie TV kanaal 1, RBN en Power TV.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.