fbpx
Noreen Cheung doet aangifte van mishandeling door onbekende man

GFC NIEUWS- De politica Noreen Cheung heeft vandaag aangifte bij de politie gedaan wegens mishandeling.

Cheung, nu lid van de VHP, deelde een bericht op Facebook dat ze fysiek werd aangevallen voor Apotheek Wong.
Ze plaatste enkele foto’s, waaronder die van de man die haar naar verluidt had aangevallen, op Facebook met de volgende tekst:

“Deze gefrustreerde man met tatoeages heeft in het openbaar mij beledigd, bedreigd en fysiek aangevallen bij Apotheek Wong. Mijn mobiele telefoon is vernield, mijn hand en pols is opgezwollen en moet voor observatie naar de internist.
Deze man zegt dat niemand hem wat kan aandoen en loopt nog vrij rond. Wie hem kent en of herkend vraag ik vriendelijk om contact op te nemen met de politie, dank u“.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…