fbpx
Noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden EBS Vijfde Rijweg en omgeving

GFC NIEUWS- Vanwege geconstateerde kortstondige stroomonderbrekingen van de afgelopen tijd in het gebied Garnizoenspad, Noordpolderdam en Vijfde Rijweg, zal de Energiebedrijven Suriname (EBS) zaterdag noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden verrichten aan het elektriciteitsnet in dit gebied.

Deze werkzaamheden moeten uiteindelijk erin resulteren dat het ongerief van kortstondige onderbrekingen, dat klanten in deze omgeving ervaren, wordt opgelost.

Rekening houdend met de total lockdown die voor deze dag geldt, heeft de EBS de werkzaamheden dusdanig gepland dat klanten in dit gebied niet te lang verstoken zijn van elektrische energie. Derhalve is het werkgebied opgedeeld in twee delen.

Het eerste gebied zal tussen 8:00 en 11:00 uur worden uitgeschakeld en heeft betrekking op de navolgende straten:

– geheel Vijfde Rijweg, Pandiet Debi Sahaiweg, gedeelte van de Noordpolderdam tussen Leiding 7B en Vijfde Rijweg, geheel Wayamboweg, Pomona, Romuslusweg, Romulusweg, Tastikastraat, Valeriaweg en alle zijwegen die voorkomen in dit gebied.

Het tweede gebied is uitgezet van 11:00 tot 16:00 uur, waarbij de navolgende straten verstoken zullen zijn van elektriciteit:

– gedeelte Garnizoenspad tussen de Kalloestraat en de Vierde Rijweg en de Vierde Rijweg en zijwegen, geheel Vierde Rijweg tissen de Noordpolderdam en de Kwattaweg en zijwegen, Eureka project, Mohamedienweg, Naraz Villaproject, Ramanandweg, Hossingweg, Asraweg, Imamdieweg, Jans Laan, Krishna Lilaweg, Rohanweg, Haider Aliweg en alle zijwegen die voorkomen in voornoemde gebieden.

De EBS vraagt aan de bewoners van dit gebied om hiermede rekening te houden en de nodige voorzieningen te treffen. En vraagt om zoveel mogelijk andere buurtbewoners hierover te informeren.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar de klantenservice op het nummer 175 of bezoek de EBS website op www.nvebs.com en onze facebookpagina op facebook/nvenergiebedrijvensuriname.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.