fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Nog steeds overtreding Covid-19-protocollen

GFC NIEUWSREDACTIE- De bestuursdienst van Paramaribo Noord-Oost heeft controlewerkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot de naleving van de Covid-19-maatregelen.
Tijdens de werkzaamheden is gebleken dat de vergunninghouders van verschillende inrichtingen en winkels, de Covid- protocollen niet in acht nemen, waardoor het gevaar tot besmettingen een groot risico zijn met alle gevolgen van dien.
De eigenaren die zich schuldig hebben gemaakt aan de overtreding hebben terstond de ingang van hun inrichting moeten afgrendelen en sluiten.
Het laatste betreft nachtclubs, supermarkten, suribetwinkels, bars, eet – en drinkgelegenheden, winkels die een vergunning hebben voor de verkoop van kramerijen en provisiewaren en de winkel omtoverde tot een plek waar alcohol genuttigd kon worden, vooral in het noorden van ons land.
De bestuursdienst van het ressort centrum zal met ondersteuning van de politie de komende periode van 7.00- 11.00 en van 11.00 – 15.00 uur, de binnenstad ingaan om de opengestelde kledingzaken aan te spreken en de eet – en drinkgelegenheden erop te attenderen de Covid-protocollen.

OOK INTERESSANT
Contractors Haukes radeloos, arbeidsovereenkomst beëindigd door ZiJin