fbpx

Nog nooit zo'n geweldig hulpplan voor zwarte Amerikanen als dat van Trump, zegt zwarte ex- NFL- speler

GFC NIEUWS- Het platinaplan is een economisch plan dat is geïnitieerd door het Trump- campagneteam om zwarte Amerikanen te helpen.

“Het Platinum-plan is een geweldige zet van president Trump”, zegt Black Voices voor Trump ondervoorzitter Jack Brewer zondag op FOX televisie.

Brewer, een zwarte en populaire voormalige NFL – speler, is ervan overtuigd dat veel van zijn kleurgenoten bij de komende Amerikaanse presidentsverkiezing dinsdag een keuze zullen maken voor Trump. 

Aan FOX News zegt hij: “We praten over Afro-Amerikanen en we kennen allemaal de post-slavernij. We hebben een terugval van onze onderwijscapaciteit gehad, hadden een afname van onze verschillende zakelijke kansen, maar nu verandert dat allemaal onder president Trump. Het Platinum Plan zal een half biljoen dollar opleveren voor ‘zwart Amerika’”.

BEKIJK OOK
NCCR overhandigt medicatie uit Venezuela aan ministerie van Volksgezondheid

“In onze wereldgeschiedenis is er nog nooit zo’n geweldig plan geweest voor ‘zwart Amerika’. En dat hebben we nu nodig”, aldus de ex- topsporter die speelde in de National Football League voor de Minnesota Vikings.