fbpx
Nog nooit zo’n geweldig hulpplan voor zwarte Amerikanen als dat van Trump, zegt zwarte ex- NFL- speler

GFC NIEUWS- Het platinaplan is een economisch plan dat is geïnitieerd door het Trump- campagneteam om zwarte Amerikanen te helpen.

“Het Platinum-plan is een geweldige zet van president Trump”, zegt Black Voices voor Trump ondervoorzitter Jack Brewer zondag op FOX televisie.

Brewer, een zwarte en populaire voormalige NFL – speler, is ervan overtuigd dat veel van zijn kleurgenoten bij de komende Amerikaanse presidentsverkiezing dinsdag een keuze zullen maken voor Trump. 

Aan FOX News zegt hij: “We praten over Afro-Amerikanen en we kennen allemaal de post-slavernij. We hebben een terugval van onze onderwijscapaciteit gehad, hadden een afname van onze verschillende zakelijke kansen, maar nu verandert dat allemaal onder president Trump. Het Platinum Plan zal een half biljoen dollar opleveren voor ‘zwart Amerika’”.

“In onze wereldgeschiedenis is er nog nooit zo’n geweldig plan geweest voor ‘zwart Amerika’. En dat hebben we nu nodig”, aldus de ex- topsporter die speelde in de National Football League voor de Minnesota Vikings.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…