fbpx
Nog niet bekend wie de nieuwe DNA-voorzitter wordt

GFC NIEUWS- Het congres van de politieke partij ABOP heeft donderdagavond geen DNA-kandidaat kunnen voorgedragen.

Het congres werd geleid door Gilbert van Lierop, ondersteund door de gekozen DNA-kandidaten Marinus Bee en Diana Pokie.

Uiteindelijk werden er geen kandidaat gekozen voor de functie van DNA-voorzitter. Integendeel gaf het congres de 9 gekozen DNA-leden van de ABOP mandaat om op maandag 29 juni een persoon onder hun te kiezen als DNA-voorzitter. Nu is de naam van DNA-voorzitter onbekend tot maandag, wanneer die gepresenteerd zal worden in DNA.

Bekend is dat onder andere Brunswijk en Marinus Bee de top-kandidaten zijn voor deze functie.

De VHP zal zaterdag een besluit nemen wie de vicevoorzitter wordt van de DNA.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.