fbpx
Nog geen aanhouding in moordzaak dorpshoofd Matta

GFC NIEUWS- Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de zaak waarbij het dorpshoofd van Matta, Michel Karwofodi, om het leven is gebracht.

De politie van Zanderij kreeg op donderdagmiddag een melding dat het lijk van de dorpskapitein van Matta was aangetroffen in zijn woning.

De politie van Zanderij en collega’s van andere specialistische afdelingen zijn tot de conclusie gekomen, dat de 67- jarige kapitein om het leven is gebracht. Zijn ontzielde lichaam vertoonde sporen van geweld.

In en buiten het huis heeft de politie ook sporen aangetroffen die wijzen op een misdrijf.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…