fbpx

Nog een verdachte ingesloten in levensberovingszaak Jeetindra Sohan

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben in de nacht van zondag 12 -op maandag 13 juli de 27-jarige Stefano M. op thuis aangehouden, waarna hij is overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.
Stefano M. werd al enige tijd opgespoord in verband met de levensberoving van de 48-jarige Jeetindra Sohan wiens ontzielde lichaam, op zaterdagmorgen 25 april van dit jaar, uit een auto was gestoten in de Magnesiumstraat.
Eerder zijn in deze levensberovingszaak aangehouden en in verzekering gesteld de 21-jarige Franky J. en de 20-jarige Sarafina M.
Sarafina en haar vriend Franky J. hebben bekend dat zij samen het strafbaar feit gepleegd hebben.
Het slachtoffer Sohan, die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld om een taxirit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky.
Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky werd opgehaald. In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes en wel zodanig dat hij dood ging.
Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in, alwaar zijn lijk uit de auto werd geduwd op de rijbaan.
Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan.

OOK INTERESSANT
Nigeriaan met 65 bolletjes cocaïne in maag met spoed naar SEH