fbpx

Nog 3 Surinaamse leraressen blijken seksfilmpjes te hebben gemaakt en maken zich zorgen

GFC NIEUWS- Meerdere Surinaamse leraressen maken zich zorgen over het uitlekken van seksfilmpjes die zij de afgelopen periode hebben gemaakt met bedpartners.

Naar aanleiding van een bericht op GFC Nieuws, afgelopen week, over naaktbeelden van een onderwijzeres die gedeeld werden binnen een kleine Whatsapp vriendengroep, hebben drie andere leraressen, afzonderlijk van elkaar, contact opgenomen met een redactielid van onze nieuwssite.

Ze wilden allen meer informatie over de naaktvideobeelden die beperkt zijn gedeeld door de mannen. Specifiek wilden ze weten of het beeldmateriaal betrof waarin zij naakt te zien zijn. Dat blijkt bij navraag niet zo te zijn, het ging om naaktvideobeelden van een andere onderwijsgevende jongedame uit Paramaribo.

De zaak van de onderwijzeres kwam naar buiten nadat een van de mannen binnen de Whatsapp groep het beeldmateriaal persoonlijk via zijn mobiel in de sportschool aan enkele andere vrienden liet zien. Een van de sporters herkende de lerares direct, omdat die een goede kennis is van zijn eigen vriendin.

BEKIJK OOK
VHP staat stil bij dag der Inheemsen en Javaanse immigratie

De sportman vertelde aan GFC Nieuws dat de juf niet op de hoogte was gesteld over het beperkt rondgaan van haar naaktbeelden, omdat dit haar geestelijk helemaal kapot zou kunnen maken. Er werd door hem een beroep gedaan op de mannen binnen de groep om alle beeldmateriaal van de onderwijzeres te deleten.

Volgens zijn informatie is dat na publicatie van een bericht op onze site over deze kwestie inmiddels ook gebeurd. Aan de vriendengroep is bovendien uitgelegd dat het delen van dergelijk materiaal strafbaar is. Mogelijk heeft ook die mededeling ertoe bijgedragen dat ze de naaktbeelden van de juffrouw hebben vernietigd.

Steeds vaker wijzen vooral vrouwenorganisaties en andere relevante instanties erop om voorzichtig te zijn met het produceren van seksfilmpjes. “Werk er niet aan mee”, is het dringend advies.