fbpx
Noersalim bij kerninstallatie: ´Laat je niet drijven door geldzucht´

Maandagavond heeft Pertjajah Luhur(PL) in Paramaribo Centrum een kern geïnstalleerd ten huize van Andy Atmodimedjo. Traditiegetrouw hebben de partijtoppers het kernbestuur toegesproken.

De belangrijkste boodschap die zij voor de avond meekregen was één van DNA-kandidaat Mike Noersalim.`Laat je niet drijven door geldzucht´, sprak hij.

`De wortel van alle kwaad is geen geld maar geldzucht. Geld op zich is een doodmateriaal. Als je het ergens neerlegt gaat het nergens naar toe.´ Volgens de ICT-deskundige is hebzucht van de mens naar geld de basis dat vele dingen fout gaan in de wereld. De drang naar het hebben van geld zit in eenieder maar de kunst is dat je je er niet door laat drijven.

´Door geldzucht zien we dat er een njan patu wordt gemaakt van de naschoolse opvang. Zelfs als ondernemer raak je hiermee geconfronteerd want wanneer je niet onderhands de ambtenaar betaalt, komen je zaken niet in orde´, meent Noersalim.

Noersalim hield de kernleden voor dat zij ook benaderd zullen worden door de tegenpartij. Maar zij dienen hun normen en waarden hoog te houden. Noersalim is ervan overtuigd dat tegenstanders hun omkooppraktijken zullen opvoeren wanneer de president in de VVV gekozen zal moeten worden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…