fbpx
Nisha Madaran en Re-Play brengen ‘love song’ uit

GFC NIEUWS- Re-PLay uit Nederland is al in Suriname aangekomen en heeft met Nisha Madaran (zangeres) en Roberto Banel (producer) een mooie ‘love song’ gemaakt met als titel “Mijn Ware Liefde” en geven samen twee Valentijn shows weg.

Er zijn meerdere bijzonderheden over dit project te vertellen, zegt Banel, die dit jaar al 20 jaar in de showbizz van Suriname zijn sporen verdiend en vele top liederen op zijn naam heeft staan als composer en producer.

Allereerst is de tekst van het lied al in 2011 door hem geschreven toen hij met Gblock Record begon, maar het was als solo bedoeld en in een andere muziekvorm. Ook wist hij nog niet welke artiest hij hiervoor zou vragen.

Pas in 2016, nadat hij zijn eerste lied met Madaran had geproduceerd (Tu Hi Mera Dil) creëerde hij enkele nieuwe coupletten en benaderde Nisha.

Nisha heeft toen met haar management in 2018 Re-Play benaderd voor een gesprek hierover en tijdens een van Nisha’s tours in Nederland dat jaar is het eerste gesprek uiteindelijk geweest. “We hebben samen geluisterd naar de demo en Re-Play was er direct weg van. De stijl en aansluiting van de artiesten was goed,” vertelt Banel.

Nisha en haar team begonnen toen met het arrangement en pas in 2019 is het gelukt om het samen in de studio van Re-Play in Rotterdam in te zingen met als doel het als Valentijns lied voor 2020 te lanceren en enkele shows in Suriname daarbij te plannen.

Een ander belangrijk gegeven is dat Re-Play al langer dan 10 jaar niet meer geweest is naar Suriname en ook nog nooit in originele setting van deze 4 originele zangers naar Suriname is gekomen. Alle heren hebben Surinaamse roots.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).