fbpx

Nieuwe VOS-commissie Sport en Recreatie moet diverse takken van sport binnen nieuw leven inblazen

GFC NIEUWS- De commissaris Sport en Recreatie in het bestuur van de Vereniging Officiers Sociëteit (VOS) heeft 3 december een werkcommissie geïnstalleerd die als taak heeft de diverse takken van sport binnen de club weer nieuw leven in te blazen.
De commissie heeft 3 maanden de tijd om alles in het werk te stellen dat de leden aangesloten bij de VOS weer kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten.
De commissie staat onder leiding van Samir Gobind. De overige leden zijn: Vanessa Van Hetten (ondervoorzitter), Loreen Starke Stolk (secretaris), Leon Campagne (penningmeester), Sidney Bijnaar (commissaris ICT & Logistiek), Dyllshan Colli (algemene commissaris belast met het zwemmen en fundraising), Eunice Wezer (commissaris), Rene Manbodh (commissaris) en Silvion Sedney (algemene sportleider)
Op 10 december wordt er een ‘meet & greet’ georganiseerd voor de nieuwe aangesloten leden, waarbij zij formeel hun lidmaatschapskaart in ontvangst zullen nemen en verder ingelicht zullen worden over de diverse activiteiten.
Op 20 december wordt er voor alle leden aangesloten bij de VOS een bootcamp georganiseerd en een troefcall drive. Participanten kunnen zich al opgeven bij de commissieleden.
Het bestuur heeft met deze handeling getoond dat het kan en kijkt uit naar de verrichtingen van de nieuwe werkcommissie.
De commissaris van Sport en Spel, Clyde Ford, dankte de nieuwe leden namens voorzitter Kenneth Vaseur en overige bestuursleden van de VOS en wenste hen heel veel succes toe.

BEKIJK OOK
Voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte opgepakt voor brute beroving