fbpx

Nieuwe Raad van Commissarissen BGVS

Met het oog op een betere medicatie voorziening voor Suriname door het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS), is een nieuwe Raad van Commissarissen door de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, geïnstalleerd. Met deze installatie rekent het ministerie en de regering erop dat de commissie een goeie job zal vervullen. De minister is van mening dat er genoeg medicatie moet zijn in alle varianten voor de bevolking.

Voor de minister is het belangrijk dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. De focus is dat BGVS de medicatie voorziening voor Suriname op een goede pijl houdt en als het kan nog hoger moet opvoeren.

BEKIJK OOK
Oprichting Consortium van Universiteiten Guyana Schild

Onder voorzitterschap van Jenny Johns-Christopher bestaat de commissie verder uit de volgende leden: de aankomende directeur Ryan de Gama, Ewald Gefferie, Zaviska Lamsberg, Olga Jannasch-van ’t Noordende, Wensley Misiedjan, Fauzia Henar-Karamat Ali en Danitsha Leeuwin-Badripersad.

Per ingaande 1 januari 2019 zal de Gama formeel als de nieuwe directeur van BGVS worden aangesteld. Hij zat voor de benoeming tot directeur zelf in de Raad van Commissarissen.(GFC)