fbpx
Nieuwe Nederlandse speelfilm speelt zich volledig af in Tropisch Suriname

Vanaf 2 maart 2017 is er een nieuwe Nederlandse speelfilm op het witte doek te zien. Tuintje in mijn hart, die zich volledig afspeelt in het tropische Suriname.

In 2016, gedurende 2 maanden zijn 70 Nederlandse en Surinaamse crew- en castleden in Suriname aan het werk geweest voor de opnames van de Nederlandse speelfilm Tuintje in mijn hart.

Zij hebben keihard gewerkt maar daarnaast ontzettend veel avonturen beleefd en genoten van alles wat Suriname te bieden heeft. De filmbeelden laten je proeven van de ongerepte natuur, historische plantages en het sfeervolle Paramaribo.

Liesbeth Gummels van Waterproof Tours Suriname is als Line producer vanaf de eerste scouting trip, 6 maanden lang volledig betrokken geweest bij alle aspecten van de Tuintje opnames in Suriname.

Vanuit deze unieke ‘inside information’ heeft Waterproof Tours Suriname twee inspirerende Tuintje-rondreizen ontwikkeld waarmee een Nederlandse toerist in de voetsporen van de Tuintje crew of cast treedt.

Helemaal uniek bij deze officiële Tuintje in mijn hart rondreizen is dat de gasten ook een speciaal ontwikkeld full colour magazine ontvangen met exclusieve achtergrondinformatie rond het ontstaan van de film, de scoutingtrip, interessante en grappige weetjes van tijdens de opnames, achtergrondinformatie over filmlocaties en de allerleukste insider tips voor tijdens hun verblijf.

De Nederlandse krant De Telegraaf kwam op 25 februari jl. met een groot artikel en een full colour special van 48 pagina’s over Suriname.

In deze uitgave zit een lezers-aanbieding gekoppeld aan de Tuintje-rondreizen. Een unieke actie om Suriname op een glamorous of adventurous manier te beleven, in de voetsporen van Tuintje-cast of crew.
De voorbereidingen voor de Surinaamse première zijn al volop in gang.

Deze première is enige tijd na de Nederlandse première gepland in verband met regelgeving van producent en filmdistributeur. Zoals het er nu naar uitziet wordt dit begin mei 2017.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…